All news

Page 1 of 5  > >>

StadswervenPlotE
In opdracht van BEMOG Projektontwikkeling heeft ontwerpcombinatie Klunder architecten en LAP Landscape & Urban Design een ontwerp gemaakt voor een wooncomplex aan de Merwede naast het Wervenpark Oost. Samen met de gemeente Dordrecht zal het project in de aankomende periode verder worden uitgewerkt. #DWA #Stijlgenoten

Read this post

MijdrechtStationslocatie
Het college van B&W van de gemeente De Ronde Venen heeft dinsdag 5 februari de aanbesteding van de Stationslocatie Mijdrecht gegund aan Team Spoorpark.

Read this post

HartvanBodegraven
De verkoop van de 33 woningen is gestart! Heijmans ontwikkelt hier in Hart van Bodegraven in totaal 29 appartementen en 55 grondgebonden woningen. LapLab ontwierp stedenbouw, landschap en de architectuur.

Read this post

Lekker bezig
Hardlooprondje Lekker Bezig is aangelegd in Beatrixpark Schiedam. Naast de twee en drie kilometer rondjes is er ook een 200m sprintbaan. Waar je jezelf kunt testen tegen de wereldtop.

Read this post

BethelPark
Powerhouse Company en LAP Landscape & Urban Design hebben de opdracht gewonnen om het Bethelterrein in Delft te transformeren tot een aantrekkelijk gemengde woonbuurt.

Read this post

Weesp As met Allure
LAP Landscape & Urban Design wint met De Bie Wegenbouw uit Velserbroek de opdracht om de As met Allure aan te leggen in Weesp. Het project betreft een herinrichting van 50 km/uur naar 30 km/uur en ondergronds het vervangen van het gecombineerde rioolstelsel door een gescheiden rioolstelsel. De uitvoering start zomer 2018.

Read this post

Hart van Bodegraven
Dorpsbouwmeester Bodegraven geeft groen licht voor ontwikkeling ‘Hart van Bodegraven’. LAP Landscape & Urban Design ontwierp de architectuur als integraal onderdeel van de stedenbouw en het landschapsontwerp.

Read this post

bangertenoostenpolder
In samenwerking met duurzaamheid adviesbureau Merosch won LAP de selectie voor het opstellen van de duurzaamheidsvisie Bangert en Oostenpolder te Hoorn.

Read this post

 

If you want to stay in the know about LapLab news and want to participate with our team join us by liking our facebookpage! : 

 

 LAPLANDSCAPEURBANDESIGN

 

Big thanks, we appreciate every like !!