PierK Binnentuin

PierK Binnentuin

LapLab maakte in de zomer van 2012 een herinrichting van de patio, wat een frisse aangename plek wordt voor de werknemers van PierK, centrum voor kunst en cultuur te Hoofddorp.

Het oorspronkelijke patio ontwerp met de felgroene tegels is samen met de medewerkers van PierK herzien en getransformeerd tot een patio tuin. Door het omdraaien van de tegels ontstond op een goedkope manier een totaal ander beeld met rust voor de ogen en een mogelijkheid een grafisch patroon te introduceren. Het Perzische tapijt thema van het interieur van de medewerkerskamers is doorgezet in de patio. De patio tuin is ontworpen met bamboe coulissen om een kleine buitententoonstellingsruimte te maken voor toneel- en muziekevenementen.

Een frisse, arbeidsarme doch bruikbare binnentuin met wilde wingerd, hoge bamboe, een nieuw tegelpatroon en spandraden om de ruimte mogelijk aan te kleden. En niet vergeten met groene zitjes!
Solid Bamboe heeft de patio verrijkt met een gegraveerde bamboe zitbank naar aanleiding van het vertrekken van de PierK directrice Suzanne Leclaire-Noteborn.

In samenwerking met: PierK Hoofddorp, VitalPlaceS®, AW-Groen & Solid Bamboo

Return to Projects